DURA DERROTA DE L’IFA CONTRA UN GRAN LIMA HORTA

Base Sense comentaris a DURA DERROTA DE L’IFA CONTRA UN GRAN LIMA HORTA 102

Lima Hort 64 – 14 IFA

Les infantils es desplaçaven dissabte per disputar el seu primer partit fora de casa de la temporada, primera experiència en competició oficial lluny de Tarragona.
Aquest partit va servir per demostrar a les blaves que la temporada no serà pas un camí de roses i que hauran de treballar continuament per aconseguir competir el màxim possible en aquesta categoria.
A l’inici ja es va veure de la superioritat en tots els aspectes del rival, que va deixar que les del Serrallo anotessin en només 6 punts durant tota la primera meitat. A la segon, tot i que la tònica del marcador va ser prou similar, les nostres van tirar d’orgull per començar a enllaçar accions molt positives, encara que moltes vegades sense el premi de la cistella.  En defensa sobretot és on van experimentar un gran creixement a mesura que avançava el partit.
Toca aprendre i seguir creixent. Dissabte una nova oportunitat a la pista del Lluïsos de Gràcia on de ben segur es tornarà a veure la millor versió de les nostres.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.