EL BÀSQUET FEMENÍ TORNA AL SERRALLO

EBA Sense comentaris a EL BÀSQUET FEMENÍ TORNA AL SERRALLO 390

El CBT compta aquest any amb 5 equips femenins

Nous temps per al Club Bàsquet Tarragona. La temporada 2017-2018 suposa per a l’entitat blava una temporada de canvi, de renovació i d’il·lusions renovades, i en aquest sentit el bàsquet femení recupera en el club cebetista el paper que li correspon. Un paper fonamental tant a nivell formatiu com a nivell sènior. Després d’un període en el qual el club va buscar noves manera de promocionar el bàsquet femení a la ciutat, i que van acabar amb una disminució del nombre d’equips femení i de jugadores en el club, ara el Club Bàsquet Tarragona recupera la fórmula que li va portar a aconseguir l’ascens a Copa Catalunya en l’últim any que un sènior femení va jugar amb la samarreta del CBT. Una fórmula que consisteix en la formació i detecció de joves jugadores de la província.

Per a això, el CBT recupera aquest any el bàsquet femení en categoria preinfantil. L’últim any, el club no va ser capaç de treure un equip en aquesta categoria, però aquesta temporada, les jugadores que s’inicien en les competicions de la federació catalana ho podran fer amb l’escut del CBT. Més amunt, el CBT comptarà amb un cadet femení que jugarà en categoria interterritorial. La majoria de jugadors d’aquest equip ja formaven part de l’anterior projecte cebetista, i podran continuar la seva formació en una lliga competitiva. En categoria júnior, el CBT jugarà amb dos equips femenins. Un júnior que competeix en IMG-20171004-WA0011Nivell A de Tarragona, i un altre júnior femení que competirà en interterritorial, i que va perdre en les fases d’accés a Preferent d’un sol punt en la segona pròrroga. En categoria sènior, el CBT recupera un equip que jugarà en 3ª categoria. Un sènior que ha d’anar progressant en els propers anys per recuperar el lloc que li correspon en el bàsquet femení de la província. En aquest cas, l’equip sènior jugarà amb la filiació del Club Bàsquet Tarragona, però també forma part d’un projecte conjunt amb la AE La Pobla de Mafumet.

L’Hèctor Marín, entrenador del Júnior Interterritorial i del Sènior La Pobla-CBT, ens dóna el seu punt de vista sobre el projecte del Club. “Aquesta temporada recuperem diverses categories d’equips femenins dins del Club, i això és el més important ara com ara. Continuïtat, treball i sobretot il·lusió, és el que s’ofereix a qualsevol de les nostres jugadores, elles es senten identificades en aquest projecte i estan orgulloses de defensar la samarreta del Club”.

A més, Hèctor Matrin també ha volgut parlar del important paper dels entrenador en aquest projecte “És evident, que no només amb les jugadores, els fruits ja broten, el treball dels entrenadors de cada equip és vital pel bon funcionament dels grups, amb un clar objectiu de formació i de millora constant. AquesIMG-20171004-WA0012t any debuten al Club tres entrenadors en el gènere femení com a màxims responsables dels equips, l’Albert Gómez dirigint el Júnior de 1r any, el Sergio del Álamo que portarà el Cadet Interterritorial, i l’Ivan Arnillas, que durà el Preinfantil Femení, equip que entra nou al Club, amb jugadores procedents de les nostres escoles vinculades”.

Per últim, Hèctor també ha donat la seva opinió sobre el fet de tornar a comptar amb un senior femení “Crec que era molt important tenir un punt de sortida per totes aquestes jugadores que tenim a la base. Indiferentment de la categoria que es jugui, amb treball, paciència i temps, ja s’arribarà més amunt. L’acord que s’ha esdevingut amb l’Associació Esportiva de La Pobla de Mafumet, ha ajudat en molts aspectes a poder crear un equip jove, amb ganes i sobretot que creu en el projecte, i no només això, sinó que disposem de les instal·lacions adequades per poder fer les sessions setmanals. Feia algunes temporades que dirigia l’equip de La Pobla, i volíem donar una passa més, el cicle d’algunes jugadores s’havia acabat i tocava renovar l’equip, gràcies a això, tenim un cim on arribar”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.