EL CADET FEMENÍ “B” JUGARÀ LA FINAL A QUATRE

Base Sense comentaris a EL CADET FEMENÍ “B” JUGARÀ LA FINAL A QUATRE 253

Les cadets blaves han completat una gran temporada

 

Cap de setmana molt especial per al cadet femení “B” del Club Bàsquet Tarragona, l’equip entrenat per Jordi Vidaller s’ha classificat per a la Final a 4 del Campionat Territorial. Les blaves van acabar en quarta posició en la lliga regular, posició que els dóna dret a jugar la final a 4. Les nostres jugadores obriran les semifinals, enfrontant-se el dissabte a les 10:15 al A.E Claret, una vegada finalitzat el partit serà el torn de la segona semifinal, que enfrontarà al AB Cunit i al TGN Bàsquet. El partit pel tercer o quart lloc, i la final es disputaran a la tarda. Tota la final a 4 es disputarà en la pista del col·legi Claret de Valls, per tant, el rival del CBT en la primera semifinal actuarà com a amfitrió de l’esdeveniment.

Jordi Vidaller creu que la classificació de l’equip per a la final a 4 té molt mèrit a degut a que “nosaltres som totes d’1er any, i molts equips de la lliga són de 2º any, això ha fet que sigui una temporada difícil, fins a l’última jornada no s’ha sabut quins equips anirien a la final”. Vidaller creu que amb la classificació a la final a quatre l’equip ha complert amb els objectius que s’hi havia marcat, però reconeix que “una vegada aconseguit el primer objectiu, arribar a la final a quatre, el nostre proper objectiu ha de ser guanyar-la”. El primer entrenador del cadet femení recorda que l’any passat va ser el CBT qui va guanyar el campionat, reconeix que és un fet que “ens motiva encara més, perquè volem repetir el resultat de la propera temporada”.

Les baixes per lesió que ha sofert l’equip no és un impediment per arribar a la fase final amb un bon ritme d’entrenaments. El tècnic blau comenta que “amb una temporada tan dura l’equip arriba amb alguna baixa, però la veritat és que totes han donat el 100% en cada entrenament”. Un nivell d’entrenaments molt alt, que acaba donant confiança a les jugadores per afrontar la important final del dissabte, “les noies confien molt en elles, en els entrenadors i en les nostres possibilitats”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.