EL CAPITÀ DAVID FERNÁNDEZ TAMBÉ RENOVA

LEB Plata Sense comentaris a EL CAPITÀ DAVID FERNÁNDEZ TAMBÉ RENOVA 53

El capità de l’Ibersol CBT, David Fernández, seguirà dirigint l’equip un any més, el que suposarà la seva dotzena temporada vestint la samarreta blava. El base de 29 anys tornarà a jugar a LEB Plata tres temporades després, i ho farà “il·lusionat i content de que l’equip pugui tornar a competir novament en aquesta categoria després de l’excel·lent temporada que vam fer l’any passat. Sens dubte és un premi a la feina ben feta i a l’esforç de tot l’equip”, assegura el 7 del CBT.

L’Ibersol CBT comptarà un any més amb una de les peces imprescindibles dins i fora de la pista, un jugador amb caràcter competitiu i guanyador que retorna a la tercera categoria del bàsquet estatal amb més experiència i maduresa com a jugador.

“El primer objectiu de la temporada serà la permanència, però també crec que és molt important que els jugadors més joves agafin experiència en aquesta categoria per així poder-la anar consolidant”, explica el capità del CBT.

David Fernández és el tercer jugador que renova la seva vinculació amb el club, després de les ja anunciades de Jaume Zanca i Dani Tugores, i dels fitxatges d’Adrià Duch, Kevin Coronel i David Ndiaye.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.