EL CB TARRAGONA SEGUIRÀ SENT DE PREFERENT

Base Sense comentaris a EL CB TARRAGONA SEGUIRÀ SENT DE PREFERENT 158

Cap de setmana d’èxits per la base del Club Bàsquet Tarragona, una temporada més s’allarga la possibilitat d’estar entre els millors de Catalunya.

Aquest cap de setmana (14-15 maig), el cadet masculí A i el júnior masculí de 1r any han aconseguit les seves respectives places de preferent de cara la temporada 22/23. Mentre que el cadet certificava la permanència a la pista d’ UBSA després de la pròrroga, el júnior aconseguia la plaça per l’any vinent al Serrallo guanyant la final a quatre (per establir posicions del 9 al 12).

Aquest èxit farà que una temporada més els jugadors tiguin el privilègi de codejar-se amb el millor de Catalunya i així seguir amb la seva formació basquetbolística i humana. Jose Ramírez, director tècnic de l’entitat valorava aquesta fita molt positivament, “estem molt contents, cada any costa més poder estar a la millor categoria i enguany ho hem tornat a fer”.

Cadet Masculí A
CB Tarragona 76- 62 UBSA
UBSA 77- 86 CB Tarragona

Júnior Masculí 1r Any
Bàsquet Ribes 59- 87 CB Tarragona 1
Maresme Boet 64- 76 CB Tarragona 1

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.