EL CBT A PER FACTOR CAMP EN EL PLAY-OFF

LEB Plata Sense comentaris a EL CBT A PER FACTOR CAMP EN EL PLAY-OFF 161

Aquest dissabte els blaus rebran al Ciudad de Valladolid en la penúltima jornada

Amb els play-off assegurats i entre rostres d’alegria, el CBT ha tornat avui dimarts als entrenaments per preparar el partit que dissabte que ve els enfronta al Ciudad de Valladolid. Després d’anar aconseguint els seus objectius a poc a poc, ara el CBT afronta el repte més difícil, aconseguir el factor camp a favor en les eliminatòries d’ascens a LEB Or. Per a això, el CBT haurà de guanyar els dos partits que li queden per acabar la temporada, i a més esperar que els seus rivals directes perdin algun dels partits que els queda. De totes maneres, després de l’extraordinària temporada que ha realitzat el CBT, els homes de Berni Álvarez afrontaran les dues jornades que queden sense pressió, tan sol pensant a gaudir del seu joc i aconseguir dues victòries davant del seu públic, sens dubte, aquesta serà la millor manera de preparar al play-off d’ascens, que el CBT començarà a disputar a partir del dimecres 13 d’abril. Però abans d’aquesta data, els jugadors tenen per davant una setmana d’entrenaments més curta del normal, després de dos dies de festa, avui dimarts, l’equip entrena en doble sessió, el mateix ocorrerà el dijous, amb sessió d’entrenament físic i tir al matí, i sessió tècnic-tàctica en la pista del Serrallo a la tarda, el divendres abans del partit també s’entrenarà en doble sessió, però en aquest cas, els dos entrenaments seran en la pista del Serrallo. Per la seva banda el dimecres hi haurà una única sessió a la tarda.
Ferran Torres torna al quintet ideal de la jornada

Un dels principals protagonistes de la gran temporada del CBT cal buscar-ho en la pintura de l’equip blau. No ve de cap universitat americana ni destaca per les posseir un físic portentós en la posició de cinc. Però Ferran Torres porta tota la temporada demostrant que més enllà del físic, per jugar al bàsquet es necessita un talent que pocs jugadors tenen en la mateixa quantitat que el pivot d’Hospitalet de l’Infant. A força de moviments inesperats, sorprenents i  poc ortodoxos, Ferran Torres està signant una mitjana de 19 punts i 24,6 de valoració en les últimes tres jornades. El jugador de tan sols 2,00 metres d’altura sofreix en silenci cada partit els seus dolors en el turmell per faixar-se amb pivots més pesats que ell. No obstant això, la superioritat física dels seus rivals no els impedeix acabar desficiats pels moviments amb els quals Ferran delecta a una graderia entregada a un dels seus jugadors més carismàtics. El dissabte passat, els seus 24 punts amb 10 de 12 en tirs de camp li va servir per ser nomenat, una vegada més, en el quintet ideal de la jornada de LEB Plata.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.