EL CBT A PER LA SEGONA VICTÒRIA SEGUIDA

EBA Sense comentaris a EL CBT A PER LA SEGONA VICTÒRIA SEGUIDA 93

En el seu segon desplaçament buscarà la primera victòria fora de casa

El CBT buscarà el propera dissabte, en el poliesportiu de Mendizorroza, la segona victòria de la temporada. Els homes de Berni Álvarez realitzaran aquesta tarda l’última sessió d’entrenament abans de desplaçar-se el mateix dissabte a Vitòria, a les 18.00 tindrà lloc el partit contra el Araberri. El CBT viatja amb l’equip al complet, encara que deurà sobreposar-se a la baixa d’Ali Fraser, que ja ha viatjat a Holanda per incorporar-se al seu nou equip. En aquest sentit, els jugadors interiors del CBT hauran de doblegar els seus esforços per fer oblidar al jugador escocès. Els cebetistEs tindran al davant al Araberri, el conjunt basc arriba al partit amb el mateix nombre de victòries i derrotes que el CBT (1 victòria i 2 derrotes), però a diferència que els blaus, no guanyen des de la primera jornada, en la qual es van imposar a domicili al Marín Peixegalego. No obstant això, en l’última jornada, malgrat la derrota van ser capaços de plantar cara a casa del Fundació Lucentum, un dels equips més forts de la categoria, encara que van acabar perdent.

Araberri és un equip amb molt potencial ofensiu, destaca la gran quantitat de jugadors que poden tirar de tres punts i la polivalència dels seus homes exteriors. Jugadors com l’escorta Parker Smith o el base Fabio Santana són clau en l’esquema de joc de l’equip de Sergio Jiménez. Els nostres jugadors exteriors hauran d’estar molt ràpids en defensa per neutralitzar el potència ofensiu dels bascos.
Un dels jugadors que pot ser clau per aconseguir la victòria és Dani Martínez, que ha volgut valorar el partit, “serà un partit difícil, com tots els que juguem fora de casa” però ha assegurat que “l’equip està amb moltes ganes i molta positivitat, els 10 o 11 que som anirem a guanyar”. També ha valorat al rival del CBT per al partit de demà “un equip que ha anat de mes a menys, tenen cinc o sis jugadors titulars de molt nivell, i dos tiradors americans exteriors que tenen ratxes molt bones de tir”. Finalment, Dani també ha parlat de la notícia de la setmana, la marxa d’Ali Frase “ens va agafar una mica per sorpresa, perquè estava molt content a Tarragona”, reconeix que “quan en el momento en que ho va dir sí que ens va afectar, però ara ja estem pensant en intentar aconseguir victòries”. Dani acaba “desitjant molta sort a Ali en la seva nova etapa”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.