EL CBT B JA SAP CONTRA QUI DISPUTARÀ LA FASE D’ASCENS A LLIGA EBA

Base Sense comentaris a EL CBT B JA SAP CONTRA QUI DISPUTARÀ LA FASE D’ASCENS A LLIGA EBA 71

El passat cap de setmana, el CBT B entrenat per Noé Monroy aconseguia el passi per disputar la fase d’ascens a lliga EBA, si bé aquesta fita també es va aconseguir la temporada passada, cal remarcar la importància d’aconseguir-ho en aquesta, on l’equip va patir una remodelació molt gran respecte la plantilla anterior.

Aconseguir aquesta fita significa aconseguir automàticament la permanència un any més a la Copa Catalunya pel filial blau, de manera que els jugadors sorgits de la pedrera podran seguir formant-se en la millor categoria de Catalunya abans de fer el salt al primer equip, un èxit fonamental pel projecte blau.

Noé Monroy, tècnic del filial es mostrava molt satisfet d’aconseguir la permanència i posava molt ènfasi en el treball diari dels jugadors “aconseguir la permanència una temporada més i lluitar per l’ascens és mèrit dels jugadors, això els seguirà ajudant en la seva formació. No és fàcil aconseguir això amb el canvi tant gran que va patir la plantilla al estiu. Això diu molt dels jugadors i la seva mentalitat”.

Ara tocarà jugar aquesta fase d’ascens davant del CB Vilatorrada (primer del grup que compartien amb els cebetistes), el CB Ciutat Vella i el Círcol Cotonifici Badalona.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.