EL CBT BUSCA LA VICTÒRIA EN UN DIA ESPECIAL

EBA Sense comentaris a EL CBT BUSCA LA VICTÒRIA EN UN DIA ESPECIAL 164

Després del partit tindrà lloc la presentació de tots els equips del club

Aquest dissabte el Club Bàsquet Tarragona viurà una de les tardes més especials de l’any, des de fa temps la presentació dels equips del club s’ha convertit en una data assenyalada al calendari dels aficionats del CBT. Com en els anys anteriors, s’espera que el Serrallo estigui gairebé ple per gaudir d’una tarda d’emocions i bàsquet. La jornada començarà amb el partit que el CBT disputa contra El Olivar, la trobada tindrà lloc a les 18.00 i serà una oportunitat per veure per primera vegada a Jamal Wilson amb la samarreta del CBT, a més, després de les derrotes contra Àvila i Marín, l’equip de Berni Álvarez necessita la victòria per tornar a sumar i allunyar-se dels llocs de descens, als quals s’ha apropat de manera perillosa en els últims dies. El rival dels blaus és el filial del CAI Zaragoza, i es troba amb una victòria més que el CBT en la classificació, amb un registre equilibrat de 3 victòries i 3 derrotes.

El Olivar és un equip jove, que ve amb la moral molt alta després de guanyar a casa al Fundación Lucentum, un dels equips més forts de la lliga. No és la primera victòria de mèrit que els saragossans aconsegueixen aquest any, ja que també es van imposar a l’Àvila, capdavanter de la classificació amb solament una derrota. En les seves files destaquen jugadors amb minuts en el primer equip del CAI Zaragoza com Sergi Garcia, o altres jugadors que es preveu que formin part del primer equip en futur proper com Marc Martí. A aquests noms cal sumar altres jugadors estrangers com Riauka o Pursl que són un perill per a la defensa del CBT. Precisament Riauka és un dels líders estadístics de la lliga amb més de 14 punts i gairebé 20 de valoració per partit, amb percentatges de tir del 58%.

Berni Álvarez ha valorat el partit “com tots els filials El Olivar és un equip molt agressiu i amb molta altura, saben jugar bé amb el seu físic i té jugadors molt joves que són perillosos”. Precisament un dels jugadors més perillosos de l’equip aragonès ja ho va entrenar Berni Álvarez en la selecció sub-19 “Sergi Garcia és un gran jugador que ja ha tingut molts minuts en ACB, a més es complementa molt bé amb Marc Martí, que és l’altre gran jugador nacional, i està molt bé acompanyats per Pursl i Riauka”. D’aquest últim jugador ha destacat la seva “capacitat per rebotejar i per anotar prop de la cistella”. El tècnic català té molt clar que si es vol guanyar el partit “cal controlar el rebot i no cometre pèrdues, això ens farà controlar el ritme del partit”. Finalment també ha parlat sobre el debut de Jamal “hem d’anar introduint-ho en l’equip perquè s’integri al més aviat possible”

Una vegada conclòs el partit, començarà la presentació de tots els equips del club. Tots els nens i nenes, des de l’escola del club fins al primer equip, passaran pel parquet del Serrallo i es realitzaran les fotos oficials, a més escoltarem les paraules de la presidenta del club en un desplegament de llum i color que impressionarà a l’espectador. Les emocions i les sorpreses estan garantides en un acte que ja s’ha convertit en una tradició en el CBT.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.