EL CBT CELEBRA L’ASSEMBLEA ANUAL

Social Sense comentaris a EL CBT CELEBRA L’ASSEMBLEA ANUAL 174

Els socis del club han aprovat el pressupost de la temporada passada

L’assemblea anual del Club Bàsquet Tarragona ha tingut lloc aquesta tarda al Pavelló del Serrallo. La junta directiva ha transmès als socis assistents el balanç de la temporada 2017/18 i el projecte per a la temporada 2018/19. Els números que ha presentat la junta directiva del CBT han anat encaminats a l’objectiu de reduir el deute per tal de poder presentar un projecte més ambiciós a curt termini. D’aquesta manera, el balanç d’ingressos i despeses de la temporada passada va ser favorable en 96.196,86 €, mentre que el presssupost d’aquesta temporada s’espera que sigui favorable en 132.135,34€.

Per altra banda, també s’ha fet un repàs als resultats esportius obtinguts per tots els equips del club durant la temporada 2017/18, fent especial èmfasi al treball i èxits del bàsquet base blau. La junta directiva ha detallat els objectius esportius i socials que es marca per a l’actual temporada 2018/19. El president del CBT, Jacint Rodríguez, ha destacat “la voluntat de seguir treballant en l’arribada de jugadors de la base al primer equip i recuperar el model KM 0, seguir apostant pel creixement del bàsquet femení amb l’objectiu de l’ascens a Primera Catalana del sènior femení (La Pobla CBT), millorar els acords de vinculació de jugadors, mantenir el programa desenvolupat per l’àrea tècnica per aconseguir el màxim nivell possible dels equips de la base del club i la promoció d’iniciatives conjuntes amb els clubs i escoles del territori”, com a objectius principals.

Finalment, l’assemblea ha finalitzat amb el torn obert de preguntes per tal que els socis poguessin resoldre qualsevol qüestió interna de l’entitat.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.