EL CBT CORNEJO JUGARÀ LA FINAL FOUR

Base Sense comentaris a EL CBT CORNEJO JUGARÀ LA FINAL FOUR 121

Les més petites del club jugaran aquest diumenge 19 de maig la Final Four en categoria Mini femení al Pavelló del Bàsquet Manyanet de Reus, en busca del bitllet per al Campionat de Catalunya. El CBT Cornejo disputarà la segona semifinal, prevista a les 11:30h i contra La Salle Reus. Una victòria portaria a les blaves a jugar la final contra el vencedor del Manyanet Reus contra TGN Bàsquet a les 18:30h.

L’equip que s’imposi en aquesta Final Four tindrà dret a jugar el Campionat de Catalunya, mentre que el semifinalista tindrà encara una darrera oportunitat. Hi podrà accedir si venç al segon classificat de la Final Four de Lleida. El tercer i quart classificats no disputaran el Campionat de Catalunya.

L’entrenador del CBT Cornejo, Albert Gómez, veu difícil fer pronòstics i assenyalar un vencedor clar. “En aquestes edats, i amb equips amb tantes jugadores, pot passar qualsevol cosa. Nosaltres anem a jugar com hem fet durant tota la temporada, i sobretot a que les noies segueixin aprenent i disfrutant del bàsquet”, assegura el tècnic blau.

El CBT Cornejo és un dels equips amb més projecció del club i que més bons resultats ha aconseguit al llarg del curs. La Final Four d’aquest diumenge serà un gran premi per a les joves jugadores.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.