EL CBT ENGLISH TGN BUSCA LA FINAL A 4

Base Sense comentaris a EL CBT ENGLISH TGN BUSCA LA FINAL A 4 80

El CBT English Tarragona, després d’una gran temporada pel que fa a aprenentatge i a resultats, finalitza la lliga en segona posició. El preinfantil masculí A afronta ara el repte de disputar la Final a Quatre en categoria Infantil de primer any. Per a fer-ho, haurà d’imposar-se primer al CB L’Hospitalet al Pavelló del Serrallo aquest dissabte a les 12:45h.

L’entrenador dels blaus, Fernando Arias, assegura que a partit únic serà complicat gestionar les emocions. “Són nens, no han competit abans a aquest nivell, però per a nosaltres ja és un premi estar aquí. Sabem que no serà fàcil, però volem guanyar i jugar la Final a Quatre per aconseguir la plaça de Preferent”, explica Fernando. Al davant tindran a un bon equip, “amb un parell de jugadors determinants. Haurem de controlar-los bé i treballar molt el partit. Esperem també que el factor pista ens ajudi i que ells no estiguin còmodes al Serrallo”, finalitza el tècnic del PMA.

Una victòria permetria al CBT English Tarragona disputar la Final a Quatre, amb l’objectiu de mantenir la categoria Infantil Preferent. El partit es disputarà el dissabte 25 de maig a partir de les 12:45h al Pavelló del Serrallo.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.