EL CBT ENTRE ELS MILLORS DE CATALUNYA

Base Sense comentaris a EL CBT ENTRE ELS MILLORS DE CATALUNYA 265

Aquest cap de setmana passat (dies 3 i 4 d’abril) la FCBQ va celebrar les jornades de classificació/permanència a la categoria Preferent A (la millor de Catalunya) on el Club Bàsquet Tarragona ha tingut un paper molt significatiu i destacat en les categories Infantil Masculí (IMA) i Cadet Masculí (CMA). Cal dir que el Júnior Masculí A no ha participat d’aquestes jornades perquè va aconseguir la permanència a la categoria en la primera fase.

Els equips van aconseguir un ple de victòries (6/6) per certificar que formen part dels 8 millors equips de Catalunya en la seva categoria. Mentre que l’IMA va haver d’esperar fins al darrer partit per aconseguir la classificació malgrat guanyar els dos primers partits, el CMA va suportar una pròrroga en el segon partit per endur-se el triomf.

Per una banda l’IMA jugava a Sant Vicenç de Montalt contra rivals com el SESE, la UE Mataró i el Bàsquet Girona. Mentre que el CMA ho feia al mític pavelló de Sant Josep de Badalona contra rivals com el Jac Sants, la UE Mataró i el Sant Josep de Badalona.

Infantil Masculí A
CB Tarragona 67- 55 SESE A
UE Mataró 63- 74 CB Tarragona
CB Tarragona 100- 62 Bàsquet Girona

Cadet Masculí A
Jac Sants A 65- 78 CB Tarragona
CB Tarragona 86- 85 UE Mataró
CB Tarragona 73- 64 CB Sant Josep A

Aquesta classificació és un èxit per a tota la gent que forma part del club i un reconeixement al treball constant que es fa amb els joves jugadors del Club Bàsquet Tarragona. Aconseguir tenir Preferent A per categoria (infantil, cadet i junior) és molt complicat i només clubs de la talla de Barça, Joventut de Badalona, Bàsquet Manresa o CB Hospitalet ho poden dir. Ara, el CB Tarragona n’és un d’ells.

Els entrenadors dels tres equips, Eugeni Tolosana, Pep García i Fernando Arias valoren molt positivament aconseguir aquesta classificació per Preferent A, tant pel nivell que dona al bàsquet de la província com pel prestigi del club i la seva feina de formació. A banda, degut a aquesta situació excepcional aquesta classificació farà que no es pari la competició i els jugadors puguin jugar el màxim de partits possibles (cada setmana es fan test d’antígens).

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.