EL CBT ESPERA RIVAL

LEB Plata Sense comentaris a EL CBT ESPERA RIVAL 144

El rival dels blaus sortirà del partit CB Morón-Araberri

Després d’haver superat la primera eliminatòria per la via ràpida, el CBT espera rival en semifinals del play-off d’ascens a LEB Or. Els cebetistes es creuaran amb el guanyador de la sèrie que enfronten a CB Morón i Araberri, ara com ara cada equip ha guanyat el seu partit com a local, avui dimarts a les 18:30 tindrà lloc el tercer i definitiu partit entre els dos equips. En el cas que la victòria es quedi al país basc, el CBT disputarà com a visitant els dos primers partits de la sèrie, que tindran lloc divendres que ve i diumenge, després l’eliminatòria es traslladaria a Tarragona per jugar el tercer i quart partit, si fos necessari un cinquè partit es jugaria de nou a Vitòria. En el cas que el CB Morón es porti el partit, el CBT tindrà factor camp a favor, i l’eliminatòria començarà a jugar-se a Tarragona. Dóna la casualitat que els dos possibles rivals del CBT en semifinals tenen un balanç d’1 victòria i 1 derrota contra el CBT en lliga regular, a més, en tots els casos, la victòria aconseguida pels de Berni Álvarez ha estat fora de casa.
Per la seva banda, els jugadors del primer equip del CBT han tornat avui al treball després de dos dies de festa. Tots els jugadors estaran disponibles per al primer entrenament de la setmana, ja que els jugadors tocats es van recuperant a poc a poc de les seves molèsties físiques. El cos tècnic del CBT està esperant a conèixer el rival en semifinals per planificar la setmana d’entrenaments, i el pla de viatge en el cas que Araberri surti vencedor de la sèrie. L’única cosa clara és que avui dimarts, el CBT entrena amb sessió física en el gimnàs i tir al matí, i sessió en la pista del pavelló del Serrallo a la tarda.
Una primera ronda amb igualtat i sorpreses

La primera ronda del play-off d’ascens a LEB Or està oferint sorpreses i igualtat en les totes les sèries. Les dues eliminatòries que ja s’han decidit han acabat amb triomfs dels equips amb factor camp en contra, el CBT i l’Àvila s’han imposat a Alacant i Granada. La derrota d’Alacant i Granada, dos equips amb plantilles confeccionades per lluitar per l’ascens a LEB Or fins a l’últim dia, demostren el grau d’igualtat que ha tingut la competició tota la temporada. Per la seva banda, les altres dues sèries estan igualades i necessiten un tercer partit per conèixer el guanyador, a part de Morón, el Axarquia també ha forçat un tercer partit contra el segon classificat en lliga regular, el Sammic.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.