EL CBT FORMALITZA LA SEVA INSCRIPCIÓ A LLIGA EBA

LEB Plata Sense comentaris a EL CBT FORMALITZA LA SEVA INSCRIPCIÓ A LLIGA EBA 492

El termini acaba el proper 6 de juliol

L’Ibersol CBT ha completat aquesta setmana la seva inscripció a la lliga EBA. Per primera vegada en molt de temps, l’entitat blava enfronta un estiu tranquil, amb una certa estabilitat que li permetrà afrontar la preparació del nou projecte amb temps i tranquil·litat. El Club Bàsquet Tarragona ja ha realitzat els pagaments necessaris i ha presentat l’aval a la Federación Española de Baloncesto, ara només cal que el proper divendres 6 de juliol, la FEB confirmi al CBT com un dels equips que disputarà la lliga EBA la temporada 2018-2019. Aquest any, la lliga EBA presenta algunes novetats respecte a l’any anterior. L’ampliació de la LEB Plata ha fet que s’ampliï el nombre d’ascensos, aquest any seran sis equips els que pugin a LEB Plata, els quatre campions de les fases d’ascens i els dos subcampions que guanyin una eliminatòria entre ells.

Tot i que encara no es coneix el calendari, ja que no es coneixen encara els equips participants, sí que s’ha sabut les dates d’inici i acabament de la lliga. En el cas del grup C, on tornarà a jugar l’Ibersol CBT, la lliga començarà el 23 de setembre, una data que coincideix amb la festa de Santa Tecla, i acabarà el 27 d’abril. En cas de jugar les fases d’ascens, aquestes serien el 4 i 5 de maig les eliminatòries del grup C amb els altres classificats de l’altre grup, i del 16 al 19 de juliol les fases finals d’ascens.

En les pròximes setmanes es donaran a conèixer els primers noms de la plantilla de l’Ibersol CBT de cara a la pròxima temporada. La direcció esportiva del club i la junta directiva fa mesos que treballa per confeccionar la plantilla més competitiva possible i aconseguir una temporada plena d’èxits.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.