EL CBT GUANYA A RHODES COLLEGE LYNX EN UN AMISTÓS

LEB Plata Sense comentaris a EL CBT GUANYA A RHODES COLLEGE LYNX EN UN AMISTÓS 234

El partit va servir per provar jugadors de la pedrera

Ahir a la tarda, el pavelló del Serrallo va ser l’escenari de la visita del Rhodes College Lynx, un equip que competeix en la NCAA III, la tercera divisió universitària d’Estats Units, els de Memphis es troben de gira per Espanya, i ahir van jugar amb un combinat de jugadors del primer equip del CBT amb jugadors de la pedrera del club. El partit va servir a Berni Álvarez per complementar el treball de post temporada que porta realitzant des de la setmana passada, i que s’allargarà fins a mitjans de Juny. Els jugadors Sisco Romero, Andreas Ariza i Joan Güixens van ser les novetats d’un CBT que va aprofitar l’ocasió per ficar en dinàmica del primer equip a jugadors de la base, per la seva banda, els americans es van presentar a Tarragona amb una rotació molt llarga però amb poc físic i una proposta de joc limitada.
El primer quart va ser de clar color visitant, arribant al final amb una diferència de 10 punts per Rhodes College, els homes de Berni Álvarez, ahir dirigits per Noé Monroy no eren capaços de passar-se la pilota en condicions i no podia superar la defensa dels visitants que aprofitaven qualsevol ocasió per córrer la pista. A partir d’aquí, el CBT va començar a entrar en el partit, les rotacions van fer que els blaus comencessin a circular millor la pilota, i els punts de Miquel Salvó, juntament amb l’entrada de David Mesa va igualar el partit, que es va anar al descans amb una diferència de 4 punts per als visitants. Després del pas per vestuaris el CBT va imposar la seva llei, la superioritat en la pintura de Ferran Torres i David Mesa, i els punts per fora de Marc Giménez decantaven el partit per un CBT que va jugar a mig gas. L’últim quart va ser un tràmit per als dos equips, mentre que Rhode College Lynx seguia movent la seva banqueta, el CBT seguia provant jugadors i aclarint conceptes tàctics per seguir treballant en post temporada.
Encara que no estan previstos més partits, el CBT continuarà treballant amb els jugadors de la casa fins a mitjans de Juny, sense la pressió de la competició i amb la tranquil·litat pròpia de l’estiu, el tècnic del CBT, Berni Álvarez no vol deixar passar l’oportunitat de seguir treballant amb els seus per seguir creixent a nivell personal i com a equip.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.