EL CBT HA CELEBRAT LA SEVA ASSEMBLEA ANUAL

Social Sense comentaris a EL CBT HA CELEBRAT LA SEVA ASSEMBLEA ANUAL 93

Els socis del club han aprovat el pressupost de la temporada passada

L’Assemblea anual del Club Bàsquet Tarragona s’ha celebrat avui al Pavelló del Serrallo. La junta directiva ha transmès als socis assistents el balanç de la temporada 2018/19 i el projecte econòmic i esportiu per a la temporada 2019/20. Els números que ha presentat la junta directiva del CBT han anat encaminats una temporada més a l’objectiu de reduir el deute per tal de poder presentar un projecte més ambiciós a curt termini. D’aquesta manera, el balanç d’ingressos i despeses de la temporada passada va ser favorable en 108.486,98 €, mentre que el presssupost d’aquesta temporada s’espera que sigui favorable en 137.915 €.

Una vegada presentats els números de l’entitat, s’ha procedit a fer un repàs dels resultats esportius obtinguts per tots els equips del club durant la temporada 2018/19. La junta directiva ha detallat també els objectius esportius i socials que es marca per a l’actual temporada 2019/20. Per una banda, assolir la fase d’ascens a LEB Plata del primer equip masculí del club. Pel que fa a la vessant femenina, aconseguir la integració del bàsquet femení en el si del club, creixent en equips i participants. Finalment, pel que respecta als objectius socials, el club es planteja promocionar iniciatives vinculades al bàsquet al teritori, millorant la relació amb els clubs i les escoles, i ampliar la base social creixent en número de socis aprofitant el bon rendiment de l’equip EBA.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, ha volgut destacar “la voluntat de tots de seguir treballant en l’arribada de jugadors de la base al primer equip i recuperar el model KM 0, que tantes alegries ens ha donat en els últims anys. Volem també que els nostres equips femenins segueixin creixent com ho estan fent i volem seguir apostant per la promoció del bàsquet a les escoles i al territori”.

Finalment, l’assemblea ha finalitzat amb el torn obert de preguntes per tal que els socis poguessin resoldre qualsevol qüestió interna de l’entitat.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.