EL CBT INICIA LA TEMPORADA AMB MÉS DE 250 LLICÈNCIES

Base Sense comentaris a EL CBT INICIA LA TEMPORADA AMB MÉS DE 250 LLICÈNCIES 96

El club ha inscrit un total de 20 equips

Ja ha començat la competició oficial per a tots els equips del Club Bàsquet Tarragona, excepte per al  sènior masculí de lliga EBA, que ha vist com se li han suspès dos partits en les dues primera jornades de lliga. Aquesta temporada, el Club Bàsquet Tarragona compta amb més de 260 llicències federatives, sense comptar els equips de l’escola del club, que participen en lligues escolars i per tant no estan federats en la Federació Catalana de Bàsquet. De les 261 llicències federatives, un total de 190 corresponen a jugadors. La resta es divideixen entre entrenadors, delegats d’equip i delegats de camp. Respecte als equips federats, el club ha realitzat un important augment respecte a l’any passat. Un total de 20 equips jugaran en lligues de la federació aquesta temporada. A més, és molt important ressaltar que el principal augment s’ha donat en el bàsquet femení. En aquest sentit, el club ha obert un nou projecte i ha recuperat equips femenins en totes les categories de formació i fins i tot ha recuperat un sènior femení.

Amb aquests nombres, el CBT seguirà sent un any més el club de referència en bàsquet formatiu a Tarragona. Una labor que ja va donar els seus fruits fa uns anys amb l’aparició de molts jugadors que avui competeixen en bàsquet profesional, que han vestit la samarreta del CBT en algun moment de la seva formació, i que anys després han arribat al primer equip del club. Són molts els jugadors de la pedrera del CBT que ja han debutat amb les selecció catalana, i fins i tot en algun cas amb l’espanyola. També és habitual veure com la selecció de la delegació territorial de Tarragona es nodreix de jugadors del club. Jugadors que seguiran treballant amb els millors entrenadors del club per seguir creixent.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.