EL CBT INICIA UNA CAMPANYA PER BUSCAR MICROPATROCINADORS

EBA, Social Sense comentaris a EL CBT INICIA UNA CAMPANYA PER BUSCAR MICROPATROCINADORS 223

 

El club espera que petits negocis i comerços de la ciutat se sumin al projecte

Una vegada confirmada la presència del Club Bàsquet Tarragona en LEB Plata la temporada que ve, arriba l’hora de buscar nous patrocinadors que permetin al club trobar l’estabilitat econòmica. En aquesta línia, la directiva del CBT porta temps treballant en un projecte que avui veu la llum, una campanya de micropatrocinadors. La idea és que qualsevol petit negoci de la ciutat col·labori amb el club amb una quantitat de 100 o 200 euros. Per la seva banda, a cada negoci que aboni 100 euros, el club li donarà 2 carnets de socis, 25 entrades per repartir durant tota la temporada i un petit cartell publicitari de 40cm x 20cm en l’entrada del pavelló, si es prefereix col·laborar amb 200 euros es donen 4 carnets de socis, 50 entrades per repartir i el cartell tindrà una dimensions de 80cm x 20cm. A més, en tots dos casos s’afegeix un enllaç del patrocinador a la pàgina web del club.
Amb aquesta iniciativa, el club no solament pretén obtenir una sèrie d’ingressos econòmics, sinó que també s’espera guanyar presència a la ciutat, unir el projecte del club amb el projecte dels negocis arrelats a Tarragona, i fidelitzar una massa social que l’any passat va demostrar ser de les més nombroses de la categoria. Des del club s’espera que la iniciativa tingui bon acolliment entre els petits negocis, i és que, col·laborant amb una petita quantitat econòmica es pot donar visibilitat al negoci local, i d’aquesta manera potenciar un sector econòmic tan important a Tarragona.
Finalment, el Club Bàsquet Tarragona vol recordar que qualsevol petita empresa, negoci, comerç, etc de la ciutat que estigui interessat a col·laborar pot trobar més informació trucant al telèfon del club 977237558 o visitant la web del CBT: www.cbtarragona.cat

 

image-0001

image-0002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESCARREGA EL FLYER

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.