EL CBT LLANÇA UNA CAMPANYA DE SOCIS PER A LA SEGONA VOLTA

EBA, Social Sense comentaris a EL CBT LLANÇA UNA CAMPANYA DE SOCIS PER A LA SEGONA VOLTA 101

Des de 20 euros ja es pot realitzar l’alta de soci

Al Club Bàsquet Tarragona li espera una segona volta apassionant, després d’una primera part de temporada en què els blaus han aconseguit un registre impressionant de set victòries i set derrotes, ara esperen que l’afició els ajudi a amarrar al més aviat possible la permanència i lluitar per entrar en posicions de play-off d’ascens a final de temporada. Per tot això, des del Club Bàsquet Tarragona s’ha iniciat una campanya de captació de socis per a la segona volta. A més, el calendari ha volgut que dels 12 partits que queden per disputar-se 8 es juguin en el Serrallo, i només quatre lluny de Tarragona. El CBT ha volgut posar uns preus econòmics perquè ningú es quedi sense anar als partits que es juguin en el Serrallo. Els preus oscil•len entre 20 i 40 euros. És a dir que havent-hi 8 partits a casa, es poden veure tots els partits que el CBT disputi en el Serrallo des de 2,5 euros cada partit.

L’objectiu del Club Bàsquet Tarragona és molt senzill, omplir el Serrallo. L’afició del CBT ha demostrat saber estar a l’altura de les circumstàncies als moments clau de la temporada, i el club entén que aquesta segona volta pot ser clau en aquesta tornada del CBT al bàsquet professional. El CBT es troba al millor moment esportiu dels últims quatre anys, i necessita a l’afició per fer un pas endavant i aconseguir al més aviat possible la permanència en LEB Plata.

Qualsevol persona que es vulgui fer soci del CBT, o que simplement vulgui més informació pot apropar-se a partir d’avui a les oficines del CBT en el pavelló del Serrallo, a la pàgina web www.cbtarragona.cat o enviant un whatsapp al 670 520 775

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.