EL CBT OFICIALITZA LA SEVA INSCRIPCIÓ EN LEB PLATA A FALTA DE CONFIRMAR L’AVAL

EBA Sense comentaris a EL CBT OFICIALITZA LA SEVA INSCRIPCIÓ EN LEB PLATA A FALTA DE CONFIRMAR L’AVAL 150

El club espera que l’aval es confirmi en els propers dies per asegurar la seva presència en la tercera categoria del bàsquet estatal

Finalment, el Club Bàsquet Tarragona ha pogut realitzar a temps la seva inscripció en LEB Plata, i presentar el cànon que la federació exigeix als clubs per formalitzar la inscripció en la categoria, no obstant això, el club no ha pogut fer front a la deposició de l’aval que la FEB també exigeix, per tant, aquesta inscripció estaria condicionada al fet que la FEB permeti al CBT presentar l’aval en els propers dies. En conversa amb Loli Sales, presidenta del club blau, ha comentat que espera “que l’aval arribi en dos o tres dies”, solament falta que l’entitat bancària que gestiona l’aval doni el vistiplau i ho confirmi per poder presentar-ho en la FEB. Per tant, el CBT ha complert amb un dels dos requisits necessaris per realizar correctament la inscripció, i espera que la federació obri un període de temps per esmenar el requisit de l’aval.

La presidenta del club també ha volgut destacar que el retard en l’aval es deu al fet que “encara no s’ha pogut tancar el pressupost de la temporada passada”, i és que segueixen sense confirmar-se els ingressos amb els quals el club espera liquidar els comptes de la passada campanya. En aquest sentit el club segueix pendent del suport de l’ajuntament per tancar amb garanties el pressupost de la temporada 2014/2015, i complir amb els requisits de la federació per competir la temporada que ve. Respecte a aquest tema, la presidenta ha assegurat que “la situació està avançada, però falten un parell de punts per tancar-se”.

El Club Bàsquet Tarragona es mostra confiat de poder confirmar la seva presència en la categoria de bronze del básquet espanyol en els propers dies.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.