EL CBT ORGANITZA UN ANY MÉS EL TARRAGONA NADAL CAMP

Social Sense comentaris a EL CBT ORGANITZA UN ANY MÉS EL TARRAGONA NADAL CAMP 73

El campus començarà el 23 de desembre i durarà fins al 8 de gener

Aquest nadal, el Club Bàsquet Tarragona tornarà a organitzar el tradicional campus nadalenc. Com cada any, el campus tindrà lloc en les instal•lacions del pavelló del Serrallo. Aquesta edició del Tarragona Nadal Camp té una durada de 10 dies, però hi ha diferents packs d’oferta per adaptar-se a les necessitats dels pares, i poden realitzar la inscripció als dies que els vagi bé, el campus està dirigit a nens en entre 3 i 14 anys. Aquest any, s’ofereix la possibilitat d’apuntar-se al pack de tecnificació de básquet, d’aquesta manera, els nens que els agradi el bàsquet poden aprofitar les vacances de nadal per entrenar i millorar les seves habilitats com a jugadors de bàsquet, a més, els entrenaments seran a càrrec d’entrenadors professionals del CBT. Ell Tarragona Nadal Camp també ofereix el pack experience, en el qual els nens no realitzen bàsquet, i es fan activitats de tot tipus, esport, anglès, jocs, manualitats, etc.

També són tradicionals les excursions que els nens del Tarragona Nadal Camp fan durant el campus, aquest any, s’han preparat excursions al Museu del port, al riu i al parc de nadal. A més, també se celebra el dia dels innocents, cap d’any i es fa cagar el tió com actes tradicionals de nadal. Totes les activitats estan dirigides pels monitors més professionals del Club Bàsquet Tarragona, i amb experiència en altres campus que organitza el club. Un any més, l’anglès també té protagonisme en el TNC, es fan activitats en anglès per facilitar l’aprenentatge dels nens integrant les destreses lingüístiques en jocs per passar-ho bé. També s’ha intentat oferir la màxima comoditat als pares per adaptar-se als horaris i necessitats, d’aquesta manera, s’ofereix un servei d’acollida, tant al matí (a partir de les 8:00), com de migdia (fins a les 14:30).

Ja pots informar-te dels preus, i les ofertes (val de descompte en la tenda Adidas, entrades pel CBT, etc) a la pàgina web del CBT www.cbtarragona.cat, en el telèfon 977 237 558, o en les oficines del club en el pavelló del Serrallo. Les inscripcions ja estan obertes, i es poden realitzar per internet a través de la pàgina web del club, o presencialment en les oficines.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.