EL CBT PERFILA LA SEVA PRETEMPORADA

LEB Plata Sense comentaris a EL CBT PERFILA LA SEVA PRETEMPORADA 379

Els de Berni Álvarez començaran a entrenar el 24 d’Agost

Encara que la primera plantilla del Club Bàsquet Tarragona només compta fins avui amb quatre jugadors confirmats, el club ja ha començat a perfilar la pretemporada. Així, mentre la secretària tècnica busca en el mercat opcions per reforçar el joc interior de l’equip, també es van tancant partits amistosos amb els quals el cos tècnic espera que els jugadors arribin en plenitud física i mental al principi de la temporada. A més, en aquests dies de vacances és habitual trobar en les instal•lacions del Serrallo a jugadors del primer equip del club, que entrenen diverses hores al dia per no perdre ritme de competició. Prova de la importància que tenen aquestes dates de pretemporada és l’entitat dels rivals amb els quals el CBT s’enfrontarà. La primera presa de contacte serà aquest mateix mes, el dia 30 d’Agost el CBT jugarà el seu primer amistós amb la universitat americana de Oregon, que es troba de gira per Espanya, només dos dies més tard tornarà a jugar contra una altra universitat americana encara per determinar. El cinc de Setembre l’equip es desplaçarà a Castelló per jugar l’últim amistós abans que comenci la competició oficial, aquest any el Castelló va ascendir a LEB Or, per la qual cosa el CBT s’enfrontarà a un rival de categoria superior. Cinc dies després comença la temporada oficial amb les semifinals de la Copa Catalana LEB, competició en el qual el CBT defensa el seu títol aconseguit l’any passat, els tarragonins s’enfrontaran el dia 10 contra el Lleida en el pavelló del Serrallo i el dia 13 jugarà la volta a Lleida. ´L’últim amistós concertat serà el dia 20 de Setembre, i de nou davant un equip de LEB Or, el Palma.

De moment no hi ha més amistosos previstos, però tot pot canviar en funció del resultat de la semifinal de la lliga catalana, en cas de guanyar, la final es jugarà el 29 de Setembre. Per la seva banda la competició de lliga LEB començarà el dia 3 d’Octubre amb el desplaçament a Galícia, on el CBT obrirà la lliga contra el Xuven Cambados.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.