EL CBT PRESENT EN ELS TORNEJOS DE SETMANA SANTA

Base Sense comentaris a EL CBT PRESENT EN ELS TORNEJOS DE SETMANA SANTA 142

Nou equips de la base del Club Bàsquet Tarragona participaran en diferents tornejos de Setmana Santa, repartits entre Coma-ruga, Saragossa, València, Girona i Amposta.

Els primers en arrencar són els que estan disputant el TCCD a Coma-ruga. El CM2, el Mini femení i el JM1 són els representants blaus en aquest torneig.

Tres equips més aniran fins a Amposta per disputar el Zarabasket. El PMA, l’IMA i l’IFA competiran del 18 al 21 d’abril.

Durant les mateixes dates també serà el torn del JMA. Els júniors es deplaçaran al torneig de Saragossa, en el que també hi participaran les pedreres d’equips ACB com València, Estudiantes, Obradoiro o Saragossa. El JMA s’enfrontarà en la fase de grups contra Easo SB, CB El Palo i Basket Almeda.

El CM1 serà el darrer en entrar en competició. Ho farà del 19 al 21 a Santa Coloma de Farners, Girona.

Per últim, les nostres sèniors tampoc tindran temps per relaxar-se. La Pobla CBT competirà a València del 18 al 21 d’abril.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.