EL CBT PRESENTA LA CAMPANYA DE SOCIS 15/16

LEB Plata Sense comentaris a EL CBT PRESENTA LA CAMPANYA DE SOCIS 15/16 131

El CBT espera l’ajuda de la seva massa social per repetir els èxits de la campanya anterior

Després d’unes setmanes intenses en les quals la presència del Club Bàsquet Tarragona en LEB Plata es va posar en dubtes per problemes econòmics, el CBT ha pogut formalitzar la seva inscripció i ja treballa en la temporada que vinent. Avui ha tingut lloc la presentació de la campanya de captació de socis, la principal novetat és que el club ofereix un 2×1 a tots els socis que renovin el seu carnet o que es donin d’alta abans del 15 d’Agost. El club repeteix un eslògan de campanya que l’any passat va calar en l’afició blava “CBTKM-0: BÀSQUET FET A CASA NOSTRA”. Es tracta d’una consigna que reflecteix a la perfecció la filosofia d’un club que des de fa diversos anys nodreix al seu primer equip amb jugadors de la pedrera. L’any passat, set dels deu jugadors havien passat pels equips formatius del CBT. El club espera que el pavelló del Serrallo sigui un de les pistes amb més gent de la categoria. L’any passat el CBT va aconseguir convertir el seu pavelló en un d’els més sorollosos i complicats de LEB Plata, i espera que aquest any l’afició segueixi ajudant a l’equip.

Per tot això, els preus dels abonaments s’han mantingut, des de 70 euros es pot treure l’abonament per a tota la temporada, i si es fa abans del 15 d’Agost pel mateix preu et donen un altre abonament, d’aquesta manera per sol 35 euros es pot assistir a tots els partits que el CBT disputi aquest any en el pavelló del Serrallo. Els nous abonaments es poden tramitar per la pàgina web del club www.cbtarragona.cat, presencialment en les oficines situades al pavelló del Serrallo o en el telèfon 977237558.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.