EL CBT SE SUMA A LA CAMPANYA “SACA LA LENGUA A LA ELA”

EBA Sense comentaris a EL CBT SE SUMA A LA CAMPANYA “SACA LA LENGUA A LA ELA” 20

“Saca la Lengua a la ELA” és una organització que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i a qui el Club Bàsquet Tarragona dona el seu suport i se suma a la causa per a la conscienciació de la importància de la inversió en la investigació d’una malaltia que, a dia d’avui, no té cura.

Aquesta associació neix en Miguel Ángel Roldán, esportista i malalt d’ELA, i basa la seva existència en l’esport, el pilar bàsic en l’estil de vida de Miguel Ángel, com també de la resta d’integrants de la família de “Saca la Lengua a la ELA”. Tal com asseguren des de la organització: “no concebem la vida sense moviment i és precisament aquesta capacitat la que van perdent els malalts d’ELA”.

Per tot això, el Club Bàsquet Tarragona vol col·laborar en la difusió del missatge de “Saca la Lengua a la ELA” i animar a tots els socis i aficionats al bàsquet i al CBT que ajudin a la causa. Per aquest motiu, tots aquells que ho desitgin podran adquirir una samarreta “Saca la Lengua a la ELA” el proper dissabte 12 d’octubre al Pavelló del Serrallo durant el partit EBA Ibersol CBT – JAC Sants, per 10€. Es tracta d’una samarreta que han lluit, entre altres esportistes de primer nivell, els jugadors de la selecció espanyola de bàsquet, Marc Gasol, Sergio Llull o Ricky Rubio.

Més informació: www.sacalenguaela.com

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.