EL CBT TANCA UN ANY PER Al RECORD

LEB Plata Sense comentaris a EL CBT TANCA UN ANY PER Al RECORD 113

Els blaus completen el seu primer any després del retorn al bàsquet professional amb un bon registre

El CBT es va de vacances. Avui 23 de desembre, els pupils de Berni Álvarez han realitzat, en un ambient festiu, el seu últim entrenament abans de les vacances de nadal. Els jugadors de la primera plantilla del club no tornaran al treball fins al dilluns 28 de desembre, quan començaran a preparar el partit que enfronta als tarragonins amb el Granada. Aquest 2015 ha suposat per al club del Serrallo el primer any complet després del seu retorn al bàsquet professional, després d’estar dos anys en lliga EBA. A poc a poc, el CBT va trobant l’estabilitat que buscava en aquest retorn al professionalisme, i després d’una primera temporada en la qual es va aconseguir la permanència, ara somien amb classificar-se pel play-off, si be l’objectiu primordial segueix sent amarrar la permanència al més aviat possible. Durant aquest any natural, el CBT ha jugat 27 partits de lliga LEB Plata, entre la segona volta de l’any passat i la primera volta de l’actual temporada. El balanç és de 13 victòries i 14 derrotes, una dada que no és gens negativa tenint en compte que el CBT va començar l’any en una crisi de resultats que li va portar a perdre els cinc primers partits de l’any. Actualment, el CBT es va de vacances situat en una còmoda vuitena posició, amb un balanç 6 victòries i 6 derrotes.

Des del Club Bàsquet Tarragona sempre es va tenir molt clar, que el retorn a les lligues professionals, no podia comportar un canvi de mentalitat, i que el treball amb la pedrera havia de ser la base sobre la qual se cimentessin els resultats del primer equip. Aquesta filosofia s’ha convertit en una realitat al llarg d’aquest any. En total, fins a 12 jugadors de la pedrera del club han jugat algun minut amb el primer equip. Es tracta d’una dada que no té comparació en les categories LEB. A més, l’any 2015 també acaba amb un èxit del Cadet masculí del club, que després de quatre anys s’ha classificat per lluitar per ser el millor de Catalunya al costat de rivals com el FC Barcelona o el Joventut de Badalona.

A més, l’any 2015 també ha significat la tornada al pavelló del Serrallo d’una massa social que havia disminuït en els anys de lliga EBA, i que a poc a poc recupera el costum d’acudir el cap de setmana a veure els partits. Actualment, el pavelló del Serrallo és un dels quals més s’omplen de la categoria. Sens dubte, un dels reptes pel 2016 serà recuperar el nivell d’aficionats que en els anys de LEB Or gairebé omplien el Serrallo.

És possible que la crisi que afecta al bàsquet espanyol a nivell de clubs impedeixi actualment somiar amb metes molt més altes, però el que és clar és que el CBT ha trobat el model que porta al club a un període d’estabilitat. Pas previ a fer un pas endavant quan la situació econòmica ho permeti.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.