EL CBT TORNA A LA FEINA DESPRÉS DE LA SEGONA VICTÒRIA

EBA Sense comentaris a EL CBT TORNA A LA FEINA DESPRÉS DE LA SEGONA VICTÒRIA 119

Setmana important pel CBT que culminarà el dissabte amb el partit contra l’Àvila

Amb cares de confiança després de la segona victòria de la temporada, i plàcidament instal•lats en la setena posició en la classificació, el CBT ha tornat el dilluns al treball, després d’un dia de festa, per preparar l’important partit que jugaran el dissabte que ve a les 19.00h contra l’Àvila en el pavelló del Serrallo. I és que la victòria del dissabte és de les que donen confiança, sense realitzar un partit extraordinari, el CBT va saber patir per mantenir-se en el partit a tot moment, i jugar amb cap els últims minuts per portar-se el triomf a Tarragona, aquest és el primer final ajustat que el CBT aconsegueix guanyar aquest any, després de les ajustades derrotes en les dues primeres jornades contra CB Morón en l’últim segon, i contra Sammic en la pròrroga. Ara el CBT està en posicions del Play-Off i el dissabte que ve té una oportunitat a casa per mantenir-se en la part alta de la classificació. Per a això, els jugadors del primer equip del CBT entrenaran totes les tardes en el pavelló del Serrallo, a més, el dilluns, dimarts i dijous realitzaran doble sessió d’entrenament amb preparació física al matí.

La defensa i Orion Outerbridge, claus

Una vegada més, la defensa del Club Bàsquet Tarragona va ser una de les claus en la victòria aconseguida el dissabte passat contra el Araberri, l’equip local era un dels millors atacs de la categoria, però l’activitat defensiva dels homes de Berni Álvarez va anul•lar als seus tiradors i va aconseguir deixar al Araberri en tan sols 58 punts. A més, 24 d’aquests punts els va anotar al primer quart del partit, per la qual cosa els blaus solament van encaixar 34 punts en els següents 30 minuts de partit. Després de la quarta jornada, el CBT ja és el tercer millor equip defensiu de la categoria.

Una altra de les claus de la victòria va ser Orion Outerbridge, el pivot americà va anar de menys a més, ja que va anotar 7 dels seus 13 punts a l’últim quart, a més d’aconseguir els últims cinc punts del CBT, que al final servirien per aconseguir la victòria. Durant els primers minuts, Orion es va veure sotmès a una dura defensa per part de Araberri, però a l’últim quart va saber adaptar-se al joc de contacte que es trobarà en la seva primera aventura a Espanya i va dominar els dos taulers de la pista.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.