EL CÍRCOL POSARÀ A PROVA A UNA POBLA CBT AMB BAIXES

Base Sense comentaris a EL CÍRCOL POSARÀ A PROVA A UNA POBLA CBT AMB BAIXES 73

La Pobla CBT visita diumenge la pista del Círcol Catòlic Badalona en la jornada 11 i amb menys garanties que en anteriors setmanes degut a les baixes que patirà l’equip per a aquest partit. El sènior femení afrontarà l’encontre amb nou jugadores i amb la baixa sensible de Belén Abellán, amb una lesió al genoll i pendent de les proves mèdiques per determinar l’abast d’aquesta lesió i la pròpia recuperació. Tot i això, el sènior femení està en un bon moment de joc i confiança després de les quatre victòries consecutives que acumula l’equip. La Pobla CBT es troba en quarta posició i les seves rivals ocupen l’onzena plaça amb 4 victòries i 5 derrotes (i un partit menys que les blaves).

L’entrenador de la Pobla CBT, Héctor Marín, destaca del Círcol “la seva fortalesa a casa, la Plana és un pavelló complicat. Però això no treu que nosaltres sortirem a per totes tot i les baixes. Les nostres aspiracions passen per fer un bon inici de partit per agafar avantatge ràpidament i que això ens doni confiança per als 40 minuts”.

El partit començarà a les 12:30h al Pavelló La Plana de Badalona.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.