EL CM1 MOSTRA LA SEVA MILLOR VERSIÓ

Base Sense comentaris a EL CM1 MOSTRA LA SEVA MILLOR VERSIÓ 81

Salle Ploms Reus 68 – 100 CM1

Diumenge, al Pavelló Joan Sirolla, es va veure una de les millors versions fins ara del cadet de primer any aquesta temporada. Els blaus ho tenien clar: l’inici del partit era clau, i així va ser, un parcial només començar de 0-12 pel conjunt tarragoní que va obligar a demanar temps mort als reusencs amb només un minut jugat. El CBT no es va relaxar en cap moment, i amb una circulació rapida de pilota i buscant tirs lliurats (11 triples) van deixar el marcador favorable al descans (34-49).

Tot i això, quedava molt de partit, i el cadet ja sabia què podia passar si no treballaven durant els 40 minuts. I no ho van deixar de fer. El tercer quart va ser definitiu per acabar de trencar el partit, amb una defensa intensa per part blava (deixava en només 10 punts a l’equip de Reus en aquest quart) i un alt nivell ofensiu per arribava al final del tercer quart 44-73. Els últims deu minuts servirien per anar treballant nous aspectes de cara a jornades vinents.

El CM1 va fer un gran partit a domicili que els dona confiança per continuar creixent.

Diumenge a les 12:45h el cadet rep a casa al líder S.E.S.E en un partit clau.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.