EL CM1 NO POT TANCAR EL PARTIT I ACABA PERDENT

Base Sense comentaris a EL CM1 NO POT TANCAR EL PARTIT I ACABA PERDENT 67

Basket Almeda 53 – 44 CM1

El cadet masculí de primer any segueix en la mateixa dinàmica, i ho paga davant un gran Basket Almeda.

El cadet masculí va fer un gran inici de partit amb un parcial de 2 – 15, amb grans accions de transició i marcant el ritme del partit. Semblava que l’anterior enfrontament (davant el CB Mir) serviria de lliçó, per saber que fins que no s’acaben els 40 minuts del partit, no hi ha res definitiu. I el cadet de primer any va tornar a cometre l’error i va permetre ficar-se dins del partit a un Almeda que arribava al final del primer quart retallant diferències (12 – 16).
El segon quart va seguir la mateixa tònica, un CBT adormit que no imposava intensitat ni ritme, i això ho aprofitava l’equip local per empatar el partit al descans (25 – 25).
Tant en el tercer quart com en l’últim, el cadet masculí va mostrar les mateixes imprecisions en atac, i moltes mancances defensives per falta de concentració i actitud, que van fer decantar la victòria (53 – 44) a un gran Basket Almeda, que va plantar cara tot el partit.

El CM1 seguirà treballant per aprendre dels errors i evitar que tornin a aparèixer en els propers partits.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.