EL CM1 TORNA AMB VICTÒRIA PERÒ AMB MOLT PER TREBALLAR

Base Sense comentaris a EL CM1 TORNA AMB VICTÒRIA PERÒ AMB MOLT PER TREBALLAR 54

UB Mir C 44 – 67 CM1

El partit de dissabte que enfrontava al cadet blau amb l’últim equip de la classificació es preveia assequible, però tal com s’ha vist en partits anteriors, això només és estadística, ja que l’UB Mir va fer un partit digne i va plantar cara fins a l’últim quart al Club Bàsquet Tarragona.
El conjunt blau va sortir força relaxat als primers minuts de partit, amb errades de concentració com ara les nombroses pèrdues de pilota per falta d’intesistat. Això ho aprofitava l’UB Mir per arribar al final de quart amb un ajustat 14 – 17.
La tònica fins al descans va ser la mateixa, però es començaven a veure petits detalls que anaven ficant el CBT dins del partit a poc a poc. A la finalització del quart s’hi arribava amb un avantatge de 10 punts (27 – 37).
Tot i que podia semblar que el partit ja estava més o menys acabat, no era així, ja que una mala actitud defensiva com imprecisions en atac feien que els locals retallessin distàncies (39 – 44).
No va ser fins a l’últim quart que el CM1 va despertar i va començar a trobar millors opcions en atac. Sobretot es va veure un canvi d’actitud molt positiu pel que fa a la defensa, que va deixar una diferència final de +23 poc real (44 – 67) pel gran partit que va fer l’equip local.
Tot i això el cadet blau va guanyar el partit i va aprendre una nova lliçó que els permetrà avançar i millorar.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.