EL CM2B GUANYA AMB COMODITAT AL CB VALLS

Base Sense comentaris a EL CM2B GUANYA AMB COMODITAT AL CB VALLS 77

CB VALLS 28-79 CB TARRAGONA

Partit fàcil pels cadets del CBT, contra un equip que ha perdut els últims 3 partits amb claredat. Els blaus hem començat molt endollats amb un parcial de 14-0 en els primers 5 minuts. Els de Valls no podien tirar a cistella còmodes i els nostres ho aprofitàvem fent el que sabem fer, córrer. Al final del primer període 5-21 pel cebetistes.

El segon període ha seguit la mateixa dinàmica que el primer, encara més agressius en defensa i millorant el joc en estàtic cada cop amb més ordre i sabent les dos consignes a fer. 12 a 40 al descans.

Al tercer període hi ha hagut una mica de relaxació, la defensa no era tan agressiva i les línies de passada estaven massa enfonsades. Volíem seguir sent agressius e aquest aspecte. 20-50.

A l’últim període els blaus hem tornat a sortir agressius, i jugant molt més en estàtic per entrenar el moviment sense pilota. En defensa línies molt més agressives i les ajudes saltant sense por, ha fet que poguéssim fer el nostre joc. Tirs lliures a millorar (3/20), però 6 triples anotats. Al final 28 a 79 pel CBT.

S’han de polir molts detalls, però com a la setmana d’entrenaments, la feina es bona. I cada cop ens apropem a allò que volem jugar, i a cóm ho volem jugar.

Crònica de Jony Medina, Entrenador CM2B

Leave a comment

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.