EL CMA BUSCA LA PERMANÈNCIA A PREFERENT

Base Sense comentaris a EL CMA BUSCA LA PERMANÈNCIA A PREFERENT 74

El cadet masculí A del CBT inicia diumenge les fases per la permanència a Preferent, al millor de tres partits contra Torrot Maresme. El rival, enquadrat fins ara en el grup dels vuit millors, tindrà el factor pista a favor, pel que els blaus miraran de guanyar aquest primer partit a domicili per recuperar-lo.

L’entrenador del CMA, Eugeni Tolosana, assegura que el seu equip està en un bon moment. “Estem entrenant bé, portem un bon rodatge i també hem pogut descansar durant les vacances de Setmana Santa. Només ens faltaria recuperar els dos o tres jugadors que tenim tocats, perquè per la resta, l’equip està molt endollat i motivat”, explica el tècnic blau.

Al davant tindran a Torrot Maresme, un equip amb qui no han coincidit, però del que saben que no serà fàcil. “Són un equip dur, són grans físicament i tenen un estil de joc completament oposat al nostre. No juguen a un ritme molt alt i potser per això ens costarà una mica més, perquè nosaltres preferim córrer. Intentarem imposar el nostre estil de joc en una eliminatòria que creiem que pot ser igualada”, assegura Eugeni.

Aquest primer partit de les fases de permanència a Preferent en categoria cadet es disputarà diumenge 28 a les 17h al Pavelló Municipal Sant Andreu.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.