EL CMA EN MARXA

Base Sense comentaris a EL CMA EN MARXA 232

El passat dia 30 de Juliol el Cadet Masculí A va començar la seva pretemporada per tal de preparar les Fases de Preferent que es disputaran els dies 31 d’Agost, 1 de Setembre i 2 de Setembre. Els blaus lluitaran per obtenir una de les 6 places que donen accés a competir amb els millors equips de Catalunya.

L’equip del CB Tarragona dirigit per Eugeni Tolosana, Albert Gómez i Pol Roset jugarà aquestes fases contra CB Hospitalet A, Manyanet Molins i CB Santfeliuenc. Els dos primers obtindran la plaça.

Durant aquestes setmanes d’entrenament ens ha acompanyat el Ricard Sevil tot ajudant al nostre cos técnic, així com Diego Jaén (entrenador del CB Ilicitano i entrenador de la Federació Valenciana de Bàsquet) que va dirigir un entrenament  focalitzat sobretot en la presa de decisions en atac i també vam poder gaudir d’una sessió amb Dani Martínez (ex jugador blau actualment jugant al Cáceres Basket de LEB Or) que va parlar sobre la seva trajectòria com a jugador i va poder nodrir als nostres jugadors amb les seves vivències dins i fora pista i també va aplicar una série d’ exercicis  adaptats a la categoria cadet.

Les sessions están essent molt productives i tant els jugadors com el cos técnic estan treballant amb la màxima exigència per aconseguir l’objetiu fixat d’estar entre els millors equips de Catalunya.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.