EL CMA REP EL BARÇA AL SERRALLO

Base Sense comentaris a EL CMA REP EL BARÇA AL SERRALLO 57

El cadet masculí A, que competeix a Preferent, rep aquest dissabte 5 d’octubre al Barça al Pavelló del Serrallo, a partir de les 19:30h. L’equip que entrena Ángel Rojas té un difícil compromís contra una de les millors pedreres europees, però afronta el partit amb la il·lusió d’extreure’n també conclusions positives.

“Jugar contra el Barça et dona un plus de motivació i concentració. Sabem que seran superiors a nosaltres, però intentarem competir el màxim de minuts possibles i que no ens pugui la pressió de la categoria del rival”, explica el preparador del CMA.

Els jugadors intentaran treure la millor versió d’ells mateixos per tal de fer un pas més en la seva formació. “Afrontem el partit amb molta il·lusió, però el nostre objectiu és el de seguir millorant de cara als propers partits i posar en pràctica el que hem estat treballant en les darreres setmanes”, finalitza Rojas.

El partit que enfrontarà a CBT i Barça correspon a la jornada 4 de la categoria cadet masculí Preferent, i es jugarà el dissabte 5 al Pavelló del Serrallo a partir de les 19:30h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.