EL DIMECRES COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL TNC

Social Sense comentaris a EL DIMECRES COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL TNC 84

Ja s’han apuntat desenes de nens i s’espera que la xifra pugi aquesta setmana

Un any més per aquestes dates, el Club Bàsquet Tarragona organitza el Tarragona Nadal Camp, un campus nadalenc orientat a tots els nens i nenes, des de 3 anys fins a 13. A més, no és necessari que els nens estiguin especialitzats en bàsquet, ja que s’ofereixen diferents packs en funció dels gustos dels nens i les necessitats dels pares. Per als molt amants del bàsquet, aquest any s’ofereix la possibilitat de realitzar el pack de tecnificació de bàsquet, on els nens i nenes que ho desitgin entrenaran un total de 4 hores al dia amb els entrenadors professionals del Club Bàsquet Tarragona. En canvi, si els nens no tenen aquesta passió pel bàsquet s’ofereix el pack Experience, on els més petits realitzen tot tipus d’activitats i jocs. A més, aquest any es realitzen excursions al riu, al Museu del Port, festes tradicionals com fer cagar el tió o fer manualitats relacionades amb el Nadal. Una altra novetat d’aquesta edició, és l’adaptabilitat d’horaris i preus a les necessitats dels pares, d’aquesta manera, es pot fer la inscripció per a qualsevol dels dies del campus, des d’un sol dia, fins als deu que dura en total, així doncs, els pares solament paguen els dies que necessiten. En el Tarragona Nadal Camp treballen els monitors més professionals del CBT, monitors amb experiència en altres edicions o en altres campus, com el Tarragona Estiu Camp. Un altre avantatge del TNC és el seu horari, aquí també s’ha volgut adaptar-se a les necessitats dels pares, creant un servei d’acollida des de les 8:00 del matí fins a les 9:00 que obren les portes del campus, i pel migdia de 13:30 acaben les activitats fins a les 14:30. D’aquesta manera el TNC es pretene adaptar als horaris laborals dels pares i mares.

A més, en el Tarragona Nadal Camp, ja fa alguns anys que l’Anglès té una presència molt significativa en les activitats que es realitzen al campus. Els monitors del TNC creuen que la immersió en una llengua afavoreix el seu aprenentatge de manera ràpida, i encara més si es combina amb els jocs i les activitats que els monitors proposen. Amb la inscripció al TNC també s’inclou una samarreta de regal, una entrada per a dos adults i dos nens per a un partit del CBT, i un val de descompte per a la tenda Adidas Store de Tarragona. El Club Bàsquet Tarragona vol recordar que les inscripcions estaran obertes durant el campus. A la pàgina web del club www.cbtarragona.cat es pot consultar tota la informació i tots els preus. Les inscripcions es poden realitzar via email o presencialment en les oficines que el Club Bàsquet Tarragona té en el pavelló del Serrallo

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.