L’IBERSOL CBT S’EMPORTA EL DERBI

EBA Sense comentaris a L’IBERSOL CBT S’EMPORTA EL DERBI 91

CB CANTAIRES 67 – IBERSOL CBT 80

Primer derbi provincial de la lliga que es jugava a Tortosa. Amb un CBT que es presentava a les Terres de l’Ebre amb les ja conegudes baixes d’Adrià Duch, Mihaljo Zvonar i Mike Balkovic. A part durant l’escalfament un contratemps més pels homes de Berni, Pape Mbape es va lesionar en una acció fortuïta que li va impedir començar el partit.

 

Parit que va començar amb un Tortosa que volia imposar un ritme molt alt. Volia desgastar encara més al equip tarragoní, que va començar el partit defenent en defensa zonal. Els dos equips estaven molt inspirats en atac. Els percentatges de tir durant els deu primers minuts van ser bons, sobretot per l’equip blau, que amb vint-i-set punts al final del deu primers minuts, va ser capaç d’acabar els deu primers minuts per davant al marcador, 20-27.

 

Berni entre quarts, demanava als seus jugadors que controlessin el rebot defensiu. Aquesta era una de les claus. I  l’equip li va fer cas. Durant els primers minuts del segon quart es va poder veure a un gran CBT, que controlava el partit. Quan s’havien jugat dos minuts d’aquest segon quart, Dani Tugores va forçar un dos més ú, protestat per l’entrenador local, que va rebre una falta tècnica. Tot plegar va provocar un parcial de 0-6 pel conjunt tarragoní, que va posar la primera diferència important al partit, 22-36. El partit de moment era de color blau, però amb molta tensió dins de la pista. L’entreanador local va intentar revertir la situació posant al seu equip en zona, per incomodar als jugadors de Berni. Durant uns instants ho va aconseguir. Els atacs del CBT ja no eren tans fluïts, i els percentatge de tir ja no eren tant bons com durant els primers deu minuts, però gracies a la bona lectura ofensiva, buscant opcions en el joc interior, l’IBERSOL CBT va arribar al descans amb una bona avantatge al marcador, 31-47.

 

Una de les claus del partit era saber si els jugadors de Berni aguantarien el ritme del partit. El desgast era considerable i la plantilla curta. El tercer quart va començar de forma excel·lent pels jugadors de Berni. Amb dos minuts van aconseguir posar els vint punts de diferència al electrònic, 31-51. El partit estava totalment controlat per l’equip tarragoní. Amb 35-61 al marcador l’entrenador local va demanar temps mort. Demanava als seus jugadors intensitat i agressivitat. Ho va aconseguir. Amb dos minuts els l’equip tortosí va aconseguir un parcial de 8-0. La diferència baixava un altre cop dels vint punts i Berni es veia obligat de demanar temps mort. Però Tortosa jugava els seu millors minuts, aconseguint rebaixar la diferència fins els deu punts, 53-63 al que es va arribar a final del tercer quart.

 

El partit tornava a estar viu i sobretot el conjunt local tornava a creure amb la victòria. I l’inici del darrer període no va ser gens positiu per l’IBERSOL CBT. Els atacs no funcionaven i punt a punt el conjunt local retallava les diferències fins arrribar als vuit punts. L’equip blau veia perillar el partit que havia controlat a la perfecció des de primer minut. Berni es desesperava a la banda per intentar trobar la solució. I la va trobar en Dani Tugores que amb dos penetracions seves va tornar a posar la diferència en el marcador per sobre dels deu punts, aconseguint baixar les esperances del conjunt tortosí. Al final l’IBERSOL CBT no va patir i va aconseguir tornar a guanyar, aquest cop en el derbi provincial, 67-80.

 

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.