EL IMB NO ACONSEGUEIX FER UN BON PAPER EN EL TORNEIG DE CAMBRILS

Base Sense comentaris a EL IMB NO ACONSEGUEIX FER UN BON PAPER EN EL TORNEIG DE CAMBRILS 120

L’Infantil  Masculí fem un mal paper al torneig de Cambrils.  Amb 4 derrotes i 1 victòria no som capaços de passar de la desena posició.
El primer partit, CB Vilassar A 73 – 26 CBT. Un Vilassar físicament superior, amb un joc molt ràpid i una gran defensa, ens va passar per sobre. Tot i que va ser el millor partit dels blaus en tot el torneig, on  vam ser capaços d’aguantar el primer quart 20-11. Desprès, amb l’equip molt cansat ens vam deixar anar fins perdre el partit d’una gran renta. Enhorabona al CB Vilassar que uns dies  més tard es proclamaria campió del torneig.
Enfront AD Loyola, un equip de La Rioja, el CBT vam sortir amb moltes ganes sabent que per passar només ens valia la victòria. Una gran defensa  i el ràpid contraatac blau va fer que s’arribés a la meitat del matx amb una avantatja de +17. L’equip de La Rioja, va sortir molt fort i amb un parcial inicial de 10 – 0. La reacció blava no va arribar en cap moment, la falta d’actitud i de ganes de ser un equip va desaparèixer. Confirmant-se la remuntada i victòria final del AD Loyola 59 – 48 CBT. Ens va arribar el primer cop moral del torneig, on quedàvem sense opcions per passar a quarts de final.

Al quadre de consolació vam obtenir els següents resultats: CB Tarragona 39 – 43 TGN Bàsquet Pre, CB Tarragona 38 – 24 CB Vilassar B, CB Tarragona 39 – 42 CB Cambrils.
Tots els partits van ser iguals, sense ganes, perdent tota la estona de 10 punts. L’últim quart tiràvem d’orgull i vam ser capaços de remuntar  15 punts, guanyar un partit i forçar una pròrroga, respectivament.

Necessitem fem una reflexió sobre el que a passat a pista. Perquè la nostra actitud resta quan hauria de sumar. HEM DE SER UN EQUIP, ja que durant tota la temporada ho hem sigut. És  moment d’aixecar el cap i tenir ganes de tirar endavant. Més fets i menys paraules.

Fora pista, han estat 5 dies molt intensos. On hem gaudit, rigut i hem creat moments que recordarem per sempre. Ara falta traslladar-ho a la pista.  1  2  3 CBT IM !!!!!!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.