EL JM1 ES QUEDA SENSE PREMI

Base Sense comentaris a EL JM1 ES QUEDA SENSE PREMI 45

JM1 49 – 63 CB Santfeliuenc

El JM1 no ha pogut estrenar l’any celebrant una victòria a casa. L’equip no va perdre la cara al partit en cap moment, es va mostrar molt intens i va demostrar que pot competir fins al darrer minut a qualsevol rival.

El CB Santfeliuenc va fer valer la seva superioritat per posar-se per davant en el marcador i gestionar el seu avantatge fins al final del partit. Els blaus mentrestant, acumulaven algunes pèrdues de pilota que els condemnaven, no eren capaços d’anotar cap triple i es veien superats a l’hora de capturar el rebot. Tres conceptes claus per entendre la derrota del CBT, que també va tenir els seus bons moments sobre la pista: atacs ordenats i defenses amb molt bones lectures contra un equip que és un dels clars aspirants a disputar la final a 4. En definitiva, un JM1 treballador i constant que acaba cedint contra un molt bon rival.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.