EL JM1 FINALITZA UNA GRAN PRIMERA FASE

Base Sense comentaris a EL JM1 FINALITZA UNA GRAN PRIMERA FASE 50

CB Mollet 65 – 79 JM1

El JM1 va disputar diumenge l’últim partit de la primera fase. Va acabar-la amb un victòria que assegura a l’equip la cinquena posició i certifica el gran campionat que els blaus han fet fins al moment.

El partit va estar controlat en tot moment pels nostres, tot i que donava la sensació que els júniors no acabaven de trencar-lo definitivament. L’excès de relaxació no permetia fer-ho quan el CBT disposava d’una diferència considerable i els locals sempre tornaven a apropar-se en el marcador. Pel que respecta al joc, el JM1 va fer un bon treball col·lectiu, amb bona circulació de pilota en els atacs individuals i també en els atacs contra defenses zonals. L’equip oferia un joc molt dinàmic i tots els jugadors participaven de cada atac. En defensa era on els de Tarragona patien més. En moments puntuals l’estat de relaxació passava factura als nostres, que concedien cistelles fàcils i fins i tot dos parcials de 7 a 0.

El JM1 es treu pressió després d’aconseguir l’objectiu marcat a principis de temporada. Els blaus gaudiran ara de jugar contra equips de molta qualitat i també intentaran competir per aconseguir una de les places de la final four.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.