EL JM1 PATEIX PERÒ SUMA UNA NOVA VICTÒRIA

Base Sense comentaris a EL JM1 PATEIX PERÒ SUMA UNA NOVA VICTÒRIA 95

JM1 63 – 57 CB Cornellà

El JM1 afrontava el partit sabent que era capaç de guanyar a qualsevol rival i que els detalls marcarien el guanyar o perdre. A l’equip li va costar entrar en el partit, però una vegada es van connectar, van remontar el parcial rebut a l’inici, jugant moments molt bons. També es mostraven imprecisos durant alguns minuts però sempre mantenint una línia positiva que els portava al descans 5 punts per sobre del Cornellà.

La segona part i especialment el tercer quart van ser la pitjor cara de l’equip, ja que van encaixar un parcial que els posava 2 punts per sota. A partir d’aquest moment i fins al final del partit el JM1 va haver de jugar d’una manera més psicològica i controlant els nervis per poder arribar al final amb opcions. I així ho va fer. Els nois van saber controlar el partit i donar el cop en el moment exacte per emportar-se la victòria en un partit difícil, que va demostrar que aquest tipus de partits se’ls emporta l’equip que acaba cometent menys errors.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.