EL JM1B CAU A CASA CONTRA EL TGN

Base Sense comentaris a EL JM1B CAU A CASA CONTRA EL TGN 72

DERROTA EN EL DERBI CIUTADÀ. (JM1B  44-52 TGN)

Derbi tarragoní molt intens a primera hora de Diumenge al Serrallo, ens visitava TGN que és el segon classificat del nostre grup de Territorial.

El primer quart, comença amb un joc molt travat i defenses intenses, una puntuació molt baixa, cap dels dos equips agafen distàncies importants. Acaba el quart 11 a 13.

El segon, segueix amb la mateixa tònica, el nostre joc interior comença a dominar la pintura. Arribem a la mitja part amb un punt d’avantatge, 22 a 21.

A la segona part, TGN surt més endollat que nosaltres i ens aconsegueix agafar 5-6 punts d’avantatge, comença a passar factura tantes errades als tirs lliures. Acabem el tercer quart 32 a 37.

Al darrer quart, comencem molt bé en defensa però amb poques idees en atac ens costa molt i tot i que els visitants només ens fan 4 punts en 4 minuts nosaltres només n’aconseguim fer 1. Després de trencar la ratxa amb un triple de Marc Llorca, ells ens responen amb 5 punts consecutius i se’n van de 10 punts a falta de 4 per la finalització. Ho seguim intentant en defensa, però els maleïts tirs lliures no ens deixen opcions. Al final 44 a 52.

Un partit lluitat en defensa els 40 minuts, però en alguns moments amb falta d’organització en atac i amb un 11 de 36 en tirs lliures que ens porta a perdre de 8 punts.

Crònica: Edu Mañe, Entrenador JM1B.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.