EL JMA COMENÇA LES FASES DE PERMANÈNCIA A PREFERENT

Base Sense comentaris a EL JMA COMENÇA LES FASES DE PERMANÈNCIA A PREFERENT 198

El júnior masculí A inicia diumenge les fases per mantenir al categoria a Preferent. Els blaus s’enfrontaran al CB Sant Josep de Badalona, i tindran el factor pista a favor. És a dir, l’equip entrenat per Pep Garcia començarà les fases al Serrallo, després es desplaçarà a Badalona, i en cas que fos necessari el tercer partit per decantar l’eliminatòria, aquest es disputaria de nou a Tarragona.

L’entrandor blau té clar que l’equip “es mereix acabar la temporada guanyant aquestes fases. M’agradaria que aquest playout fos la cloenda d’una temporada que estigui a l’alçada del que ha fet l’equip durant l’any, oferir un nivell competitiu molt alt”.

Al davant tindran al CB Sant Josep. “Un molt bon rival. Espero uns partits competits, no serà gens fàcil i no descartem haver d’arribar al tercer partit. Hem d’estar preparats per si és així. Nosaltres arribem una mica justos d’intensitat, ritme i entrenaments, però ho compensarem amb la motivació i les ganes que tenim”, assegura Pep Garcia.

Aquest primer partit entre CBT i CB Sant Josep per mantenir la categoria a Preferent es disputarà diumenge 28 a les 17:45h al Pavelló del Serrallo.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.