EL JMA ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA CONTRA L’ALMEDA

Base Sense comentaris a EL JMA ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA CONTRA L’ALMEDA 113

JMA 75 – 64 Basket Almeda

El júnior masculí ha aconseguit sumar de nou una victòria, després de vàries jornades competint molt bé però sense la recompensa del triomf. Ho ha fet contra el Basket Almeda i al Serrallo, després d’un partit igualat al principi, però en el que ha sabut imposar-se en els moments clau.

No ha estat fàcil el partit pel JMA. Els dos equips volien la victòria però cap dels dos era capaç de dominar el marcador. La primera meitat del duel reflectia aquesta igualtat (29 – 30), per donar pas després a les anades i vingudes dels dos equips. Primer era el Basket Almeda qui es posava 38 – 44 amb poc més de deu minuts per endavant. Els blaus es posaven les piles i s’anotaven un autoritari 22 – o que no seria definitiu, ja que els visitants no havien dit la última paraula i aconseguien igualar de nou el partit.

Però aquesta vegada el CBT sí que sabria jugar amb els nervis del final del partit, que tantes males passades li havia donat en anteriors partits. Els del Serrallo aconseguien un +4 amb dos minuts per jugar-se que, ara sí, els donarien l’empemta per tancar el partit amb un 75  – 64.

Merescuda victòria del nostre júnior masculí, que no ha deixat de treballar dur tot i alguns resultats adversos.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.