EL JMA I EL CMA VISITEN LA PISTA DEL BARÇA LASSA

Base Sense comentaris a EL JMA I EL CMA VISITEN LA PISTA DEL BARÇA LASSA 67

El júnior masculí i el cadet masculí del Club Bàsquet Tarragona visiten aquest cap de setmana una de les pistes més difícils de les seves respectives lligues, la del Barça Lassa. Un partit il·lusionant pels jugadors però que de ben segur els demanarà el millor de cada un per tal de poder competir el partit a un dels millors equips amb qui s’enfrontaran.

Els entrenadors dels dos equips, Pep Garcia, del JMA, i Eugeni Tolosana, del CMA, tenen clar que afronten la setmana igual que qualsevol altre partit i que és una oportunitat més de creixement pels seus jugadors.

El primer dels dos equips en enfrontar-se al Barça Lassa serà el júnior. Ho farà dissabte a partir de les 16h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’entrenador del JMA, Pep Garcia, és conscient que el partit serà difícil, ja que el nivell dels jugadors rivals és “extraordinari. És un equip que aspira a estar a la Final Four de l’Eurolliga i això són paraules majors”. El que també té clar és que “anirem sense cap mena de dubte a competir-los el partit”. Respecte el seu equip, Garcia assegura que els seus jugadors “estan entrenant molt bé i competint a un nivell altíssim. És cert que el nostre balanç és de 1 a 6, però hem tingut opcions en gairebé tots els partits”. L’entrenador blau està molt content amb el seu equip: “Estic veient una evolució dels jugadors, la dinàmica és molt bona i el que volem és donar-los eines perquè siguin millors jugadors. Estic molt content amb ells i amb el seu treball”.

Per altra banda, diumenge serà el torn del CMA, qui també es desplaçarà fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per enfrontar-se al Barça Lassa a les 12.30h. L’equip d’Eugeni Tolosana s’està trobant amb el hàndicap de les lesions durant tot el que portem de temporada. Per aquest partit s’hi presentaran amb dues baixes però amb el reforç de diversos jugadors del CM2, tal com venen fent habitualment. Aquest fet no restarà ganes ni il·lusió al CMA, ja que l’equip “sortirà amb la mentalitat de sempre, la de donar-ho tot. És cert que els partit els hem de treballar molt, portem un balanç de 3-4, i sabem que aquest també serà difícil”, assegura el tècnic del CMA. Per Eugeni, “l’important és que els nois segueixin treballant i que entenguin que l’objectiu de la temporada ja el vam aconseguir, el d’haver entrat a preferent, tot el que ve després és un premi per ells. Guanyem o perdem, ells sempre tenen un somriure, i això és el que realment val”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.