EL JMA I L’IMA COMPETIRAN A PREFERENT

Base Sense comentaris a EL JMA I L’IMA COMPETIRAN A PREFERENT 176

Els dos representants del CBT que buscaven la plaça de Preferent, el júnior masculí i l’infantil masculí, han aconseguit l’objectiu marcat. Els dos equips van superar el passat cap de setmana els reptes plantejats per competir en aquesta categoria junt amb el cadet masculí, equip que ja va mantenir la plaça en finalitzar la passada temporada.

Per una banda, el JMA va realitzar unes fases impecables: tres partits, tres victòries. La primera d’elles al Serrallo, on van superar amb comoditat al CB Vilassar de Dalt per 74 a 34. El segon partit portava l’equip de Pep Garcia fins a Badalona per enfrontar-se a Maristes Ademar. En el partit més complicat dels tres, els blaus també van saber decantar la balança al seu favor per anotar-se la segona victòria amb un resultat de 41 – 53. Finalment, en el definitiu partit, també al Serrallo, el JMA es va tornar a mostrar intractable i va certificar la seva plaça a Preferent després de superar a Bàsquet Samà per 100 a 51.

El CBT English Tarragona, per la seva part, va acumular una victòria i una derrota que el van portar a esperar els resultats dels altres equips, per acabar passant finalment com a segon millor classificat. Els infantils van començar amb una victòria a casa per 73 a 52 contra CB Santfeliuenc. El següent partit, també al Pavelló del Serrallo, va ser més competit i igualat, tal com reflexa el marcador final: 62 a 66 per a Basket Almeda. Una derrota que no va impedir que l’equip de Fernando Arias també aconsegueixi l’objectiu de Preferent.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.