EL JUNIOR DEL CBT ENTRE ELS 8 MILLORS DE CATALUNYA

Base Sense comentaris a EL JUNIOR DEL CBT ENTRE ELS 8 MILLORS DE CATALUNYA 328

Els cebetistes van guanyar Sant Josep de Badalona en l’eliminatòria

La pedrera del CBT segueix regalant bons moments al bàsquet de Tarragona, l’últim èxit és la classificació del Junior Masculí per a Preferent A, la màxima divisió en categoria junior, d’aquesta manera l’equip entrenat per Fernando Arias es fica entre els 8 millors equips de Catalunya, i s’ha guanyat el dret a competir contra equips que són referència absoluta en el bàsquet de formació, els equips juniors de Barça o Joventut passaran pel pavelló del Serrallo, futurs cracks del bàsquet europeu que jugaran al Serrallo contra juniors cebetistas. El camí del Junior de CBT no ha estat gens fàcil, l’entrenador Fernando Arias recorda els problemes que l’equip ha tingut “hem hagut de superar lesions de jugadors importants, problemes d’instal·lacions, problemes d’horaris al principi de temporada”. A més, els resultats tampoc van acompanyar a l’equip al principi de temporada, alguna derrota per molt poca diferència van fer que l’equip sofrís per aconseguir una bona classificació en la primera part de la temporada, no obstant això una actuació brillant en l’eliminatòria d’accés a Preferent A els va obrir les portes de l’elit.

Fernando Arias creu que la clau de l’èxit de l’equip ha estat “que el grup no ha perdut mai la confiança en si mateix, ha seguit treballant malgrat les dificultats i dels mals partits, han treballat per aconseguir el que s’havien proposat”. Fernando també té paraules per als integrants del cos tècnic del Junior del CBT “és important remarcar el treball del staff respecte la millora dels jugadors i de l’equip, hem arribat a desembre en les millors condicions tècniques i tàctiques”. Un nou èxit de la pedrera cebetista que ja va aconseguir l’any passat classificar al seu cadet per a la mateixa categoria, i que aquest any tornarà a representar a Tarragona per l’elit del bàsquet de formació. El CBT és l’únic integrant de la província de Tarragona que aconsegueix classificar als seus equips base entre els millors de Catalunya, un èxit que confirma l’extraordinari treball que el club realitza amb el bàsquet base en totes les fases de formació.

Ara el junior començarà la seva marxa per la competició contra els 4 millors equips de Catalunya, CB L’hospitalet i Joventut a casa, i Barça i Manresa a domicili. Fernando Arias creu que l’objectiu de l’equip ha de ser “seguir millorant a aquest grup de jugadors competint contra els millors equips, és un repte que afrontem amb el major optimisme possible i treballant per millorar”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.