EL LÍDER VISITA EL SERRALLO

Base Sense comentaris a EL LÍDER VISITA EL SERRALLO 47

El bon estat de forma de la Pobla CBT es posarà a prova aquest diumenge al Serrallo amb la visita de l’AE Sant Andreu Natzaret, líder de la categoria. Les blaves busquen la victòria en una de les darreres oportunitats que tindran per lluitar per la segona posició i, amb una difícil combinació de resultats, el liderat.

L’entrenador de la Pobla CBT, Héctor Marín, tindrà a totes les seves jugadores disponibles, excepte la ja coneguda baixa de la Irene. A part d’això, “l’equip està molt ficat, està entrenant bé i tenim la confiança i la il·lusió per intentar aconseguir la segona posició”, assegura Marín.

La Pobla CBT no ho tindrà fàcil, ja que el líder serà el rival del diumenge. “Tenen una molt bona plantilla, amb jugadores que han jugat en categories superiors. A més, la seva línia interior està molt compensada amb la interior”, explica el preparador blau. L’AE Sant Andreu de Natzaret podria aconseguir matemàticament el liderat al Serrallo.

El partit correspon a la jornada 28 de la Segona Categoria femenina i es disputarà al Pavelló del Serrallo el diumenge 5 a partir de les 17:45h.

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.