EL MAL INICI CONDEMNA A L’IMA

Base Sense comentaris a EL MAL INICI CONDEMNA A L’IMA 80

Un mal inici condemna l’infantil (IMA 61-66 Sant Nicolau)

Arribava un rival directe a la classificació al Serrallo, on a la primera volta ens va guanyar de 28 punts, el Sant Nicolau.

Al partit d’anada els de Sabadell ens van fer molt de mal en transicions ofensives ràpides i en situacions de mans a mans més indirectes. Per sort a partir del 4rt període vam aconseguir parar-ho. I poc a poc ens vam anar acostant al marcador, després d’haver anat perdent de 12 punts.

Després de l’expulsió de Llanos, minut 18, i de les lesions de Rodríguez i Kohan, al 5è període, enfrontàvem els últims minuts molt complicats, però l’equip no es va arronsar i va continuar treballant, traient orgull i bon joc, vam remuntar el partit fins el 49-52, tenint 3 pilotes per empatar que no van entrar. L’acció defensiva següent, amb 3 rebots ofensius visitants ens van castigar amb una cistella per matar el partit. Final 61-66.

Anotacions;

Llanos 4, Budesca 16, Calvo 15, Kohan 4, Ballesteros 3, Garcia S 11, Rodríguez, Garcia R 6, Loras 2. TL 23/44 triples 3 Garcia S.

Crònica: Fernando Aria, Entrenador IMA.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.